Wat zijn de verzendkosten?
De verzendkosten bedragen € 4,95 per bestelling, vanaf €100 is de verzending gratis. Je bestelling wordt aan huis bezorgd. De levertijd bedraagt 1 werkdag. Als je op werkdagen voor 15:00 uur bestelt, ontvang je de volgende dag je aankoop thuis (met uitzondering van feestdagen). Mocht het artikel niet voorradig zijn, dan laten we je bij de bevestiging meteen weten wat de verwachte leverdatum wordt.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Heb je op maandag tot en met vrijdag voor 15:00 uur besteld, dan wordt je bestelling de volgende werkdag bezorgd. Mocht je product niet voorradig zijn, dan laten we je dat direct weten. Er geldt een aangepaste levering rondom feestdagen.

Waarom is mijn bestelling nog niet verstuurd?
Heb je gekozen voor bankoverschrijving? Dan wordt je bestelling gereserveerd tot deze betaald is. Zodra het bedrag binnen is, versturen wij jouw bestelling. Hiervan ontvang je direct een bevestiging.

Ik heb niet gekozen voor achteraf betalen en mijn bestelling is vertraagd
Neem dan contact op met anskoster.nl en wij informeren jou wat de reden is van de vertraging.

Mijn bestelling is niet aangekomen. Wat moet ik doen?
Wanneer je bestelling niet is aangekomen kun je het beste een e-mail sturen naar info@anskoster.nl onder vermelding van je ordernummer en naam. Je vraag wordt op werkdagen altijd binnen 24 uur beantwoord. Je wordt direct op de hoogte gesteld van de status van je bestelling.

Levert anskoster.nl ook aan postbusadressen?
Op een postbusadres leveren wij geen pakketten af, omdat in de meeste gevallen de bestelling niet door de brievenbus past. Geef dus altijd een huisadres op waar de bezorger je bestelling kan afleveren.