Na de diagnose borstkanker volgt meestal een operatie. Soms is dit een amputatie, soms een borstbesparende operatie. Na (of gelijktijdig met) deze operatie kun je kiezen voor een borstreconstructie. Je kunt er ook voor kiezen om een uitwendige prothese te gaan dragen of om zonder prothese door het leven te gaan. Een uitwendige prothese kan een kleine deelprothese zijn, een schaalprothese of een volledige borstprothese.

Ans Koster en borstprotheses
Bij Ans Koster in Didam kun je terecht voor een uitwendige borstprothese. In de meeste gevallen kun je kiezen uit de verschillende modellen, maten en merken die wij in voorraad hebben. Ook als je een bijzondere maat hebt, hebben we altijd een passende oplossing.

Veel van onze producten zijn geschikt voor prothesedraagsters, maar je kunt bij Ans Koster ook terecht voor speciale lingerie en badkleding.

Stichting Erkenningsregeling Leveranciers Medische Hulpmiddelen (SEMH)
De SEMH is een onafhankelijke organisatie die samen met de branche, gebruikersorganisaties en zorgverzekeraars eisen opstelt waaraan leveranciers van borstprotheses moeten voldoen. Elk jaar controleert de SEMH aan de hand van een toetsing of de erkende leveranciers aan deze kwaliteitseisen voldoen. Het betreft onder meer eisen op het gebied  opleidingseisen van paskamerpersoneel, bejegening, kwaliteitssystemen, voorraadbeheer, inrichting van de winkel en nazorg.

Wij zijn er trots op dat de SEMH ons gecertificeerd heeft en staan met een deskundig en betrokken team voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. Naast het aanmeten van een mooie, passende borstprothese regelen wij namens jou ook graag alle administratie met je zorgverzekeraar.

Bel gerust voor het maken van een afspraak op telefoonnummer 0316 - 227556. 

 

Ans Koster