Retourneren

Bij anskoster.nl streven wij ernaar om je een kwalitatief goed product te leveren. Na ontvangst van je bestelling dien je de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en daarbij gebleken gebreken onmiddellijk schriftelijk te melden via ons contactformulier. Mocht het kledingstuk desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan heb je het recht om binnen 7 werkdagen na ontvangst de bestelling te retourneren. Wij verzoeken je om de retourzending voldoende te frankeren en in originele staat, inclusief labels en verpakking, retour te zenden. Meld de retourzending via ons contactformulier.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij het totale aankoopbedrag binnen 7 dagen op je rekening overmaken. Je draagt zelf de kosten van het retourneren van de artikelen.

Wij nemen artikelen niet terug indien zij niet meer in originele staat zijn, aldus:
- de artikelen gedragen of gewassen zijn;
- de artikelen niet meer voorzien zijn van de originele labels;
- je geprobeerd hebt zelf een gebrek te herstellen.

Ruilen
Wil je het artikel ruilen voor een andere maat, dan verzoeken wij je om het artikel retour te sturen en een nieuwe bestelling te plaatsen in onze winkel. Je doorloopt het bestelproces dus nogmaals.

Artikelen in de uitverkoop kunnen niet geruild worden.

De klant is gehouden de te retourneren artikelen op eigen kosten te verzenden. Retouren, welke per post verzonden worden, dienen te allen tijde voldoende te worden gefrankeerd, onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden niet in ontvangst genomen en derhalve niet gecrediteerd.